fbpx

Vi söker ansvarig för lokbemanning 

Vill du arbeta i ett företag som har bestämt sig för att leda utvecklingen mot fossilfria dörr till dörrtransporter? Kom då till oss på Real Rail Sweden, en del av Sandahlsbolagen Sweden AB!

På Sandahlsbolagen Sweden AB har vi nämligen bestämt oss. Vi ska redan 2025 möta 2030 års legala krav vad gäller transporters påverkan på miljö och klimat. Fem år senare (2030) ska vi möta 2045 års krav. En viktig del är det nät av kombitåg mellan södra och norra Sverige som vi opererat sedan 2012. Nu ska vi köra tågen i egen regi. Därför söker vi ansvarig för lokbemanningen.

I rollen som ansvarig för lokbemanningen kommer Du att ansvara för att lokbemanningen säkerställs, inneha personalansvar för lokförare och instruktör, planera och upprätta tjänstgörings scheman och daglig bemanningsplan enl. gällande kollektiv avtal samt säkerställa att utbildning och fortbildning genomförs för bemanningsenheten.

Vi söker dig som är ordningsam, flexibel och taktisk. Bolaget är en relativt platt organisation där varje individ tar stort ansvar och har stora möjligheter att påverka.

Vi ser även att Du innehar följande kvalifikationer:

  • God datavana
  • Erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom järnvägsbranschen
  • Svenska i tal och skrift
  • Lokförarbakgrund är meriterande

Placeringsorten är vid vårt kontor på Garvargatan 11 A i Stockholm.
Real Rail Sweden är ett helägt järnvägsföretag till Sandahlsbolagen, en familjeägd transportkoncern som kombinerar korta beslutsvägar med det stora bolagets struktur.

Den 14 december (T23) avgår det första tåget i egen regi.

Arbetsgivare:
Sandahls
Besök företagets hemsida

Placeringsort:
Stockholm.

Sista ansökningsdag:
27 maj 2022.

Kontaktpersoner:
Thord Sandahl, 0733-73 60 10
Hans Backman, 0733-73 67 00

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)