fbpx

Bangårdsoperatör

 

Vi söker bangårdsoperatörer!

 

Protrain beskrivs ofta som ”Det stora lilla företaget” där vår tydliga intention är att skapa långvariga och hållbara kundrelationer. Detta uppnår vi genom ett brett erbjudande till både våra medarbetare och partners med bemanningslösningar i forma av växling och tågdragning på egen trafiklicens. Dessutom har vi på flertalet orter i landet egna lokförarskolor där våra lärare årligen utbildar nästan hälften av Sveriges nya lokförare!

Idag är vi drygt 100 personer i bolaget med tjänstgöring över hela Sverige. Majoriteten av alla medarbetare tjänstgör som lokförare eller bangårdsoperatörer i våra bemanningsuppdrag och i vår egen trafikverksamhet.

Vi utför idag bangårdsuppdrag i Hagalund, Halmstad och Göteborgs Hamn och våra uppdrag ökar i omfattning. Därför söker vi nu fler medarbetare för tjänstgöring som bangårdsoperatörer. 

 Som bangårdsoperatör hos oss behöver du uppskatta att i alla väder under dygnets alla timmar arbeta utomhus. Då arbetet innefattar tung fysisk ansträngning och många steg  under ett arbetspass kräver arbetet god fysisk form. Då bangårdsoperatör är en säkerhetstjänst behöver du genomgå en särskild läkarundersökning med ett godkänt resultat enligt Transportstyrelsens föreskrift. 

Vi erbjuder heltid/tillsvidareanställning med provanställning och vi har spåravtalets som kollektivavtal i samarbete med Seko och ST. Är du dessutom instruktionsförare? Då kan vi erbjuda ett lokförarjobb kombinerat med nya eller ändrade utbildningsuppdrag.

Hjärtligt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@protrain.se. 


Vi hoppas höra ifrån DIG!

 

Arbetsgivare:
Protrain
Besök företagets hemsida

Placeringsort:
Flexibelt

Sista ansökningsdag:
Löpande

Kontaktperson:
Julia Hermansson
076-134 79 78
julia.hermansson@protrain.se
 

Ansökan bör innehålla:
– CV
– Personligt brev