fbpx

Vossloh Nordic Switch Systems AB i Ystad söker en

CNC-programmerare

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla vår produktion och stödja förbättringsarbetet med fokus på CNC-programmering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att skapa nya och kontrollera befintliga program mot ritning samt uppdatera och förbättra befintliga program. Det kan även förekomma visst operativt arbete.

Du som söker denna tjänst har erfarenhet/utbildning av CNC-programmering. Det är meriterande om du har CAM-kunskap och använt system såsom Siemens, Fanuc och Heidenhahn samt att du har datorvana och goda kunskaper inom skärande bearbetning.

Som person är du noggrann och strukturerad, har en god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Vi erbjuder

Vossloh befinner sig i ett gynnsamt läge med god efterfrågan på företagets produkter. Järnvägsbranschen står inför stora investeringar och ses som en framtidsbransch i strävan att uppnå klimatneutrala transporter. Detta i kombination med långa kundavtal skapar en trygg anställning. Vossloh ligger långt framme vad gäller säkerhetsarbete och har arbetat en längre tid med Lean manufacturing. Vår senaste medarbetarenkät visar att det som uppskattas mest på arbetsplatsen är den trevliga miljön, de trevliga kollegorna samt det goda ledarskapet. Vossloh beskrivs av medarbetare som en omtänksam arbetsgivare med stort socialt ansvarstagande där hållbarhet står i centrum.

För mer information om tjänsten, kontakta produktionschef Erica Siltberg Lundkvist, telefon 0739-55 97 17.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan så snart som möjligt till asa.hindborg@vossloh.com

Om Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh Nordic Switch Systems AB är ett bolag i Vossloh-gruppen som utvecklar, tillverkar och levererar material samt maskiner för spårväxlar och spårsystem. Företaget har kontor och verkstad i Ystad och Örebro med tillverkning av järnvägsväxlar och spårsystem för den nordiska marknaden. Vi omsätter ca 800 MSEK och har ca 150 anställda.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Att visa respekt för varandra och bejaka varandras olikheter stärker vår verksamhet. Vossloh Nordic Switch Systems AB verkar långsiktigt för att bredda representationen i vår bransch när det kommer till jämlikhet och mångfald.

Arbetsgivare:
Vossloh Nordic Switch Systems AB
Besök företagets hemsida

Placeringsort:
Ystad

Sista ansökningsdag:
2021-10-24

Kontaktperson:
Erica Siltberg Lundkvist
0739-55 97 17

Ansökan bör innehålla:
– CV
– Personligt brev

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)