fbpx

Vossloh Nordic Switch Systems AB i Ystad söker en

Lagerchef i Ystad

VI söker en Lagerchef till vårt team i Ystad. Vi kan erbjuda en professionell arbetsplats präglat av sunda värderingar, trevliga kollegor och ett uppskattat ledarskap. Vi värdesätter att kunna kombinera arbete med familj och har ett flexibelt arbetsklimat i den mån det är möjligt. I tjänsten ges goda möjligheter för kompetens- och ledarskapsutveckling och möjligheten att kunna göra en resa internt inom Vossloh Nordic Switch Systems. Vi är del av en världsledande koncern inom vårt område, och omsätter årligen 800 MSEK i Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Lagerchef är du ansvarig för att leda, planera och fördela det dagliga arbetet och vara ett stöd till ditt team. Du ser till att befintliga resurser fördelas på bästa sätt i samråd med ansvarig för Leveranscellen. Lagret står inför utmaningar och vi vill att Du driver och implementerar dessa med fokus på säkerhet och ledarskap.

Du som söker denna tjänst har ett tekniskt intresse samt viljan att lära känna våra produkter och en grundläggande gymnasieexamen, med teknisk- eller ekonomisk inriktning. Du har tidigare erfarenhet av att leda ett team, det är även meriterande om du också gått ledarskapsutbildning.

Som ledare föregår du med gott exempel, har en god kommunikations-, och samarbetsförmåga. I din roll uppmuntras du att aktivt identifiera förbättringsområden, och har ett serviceinriktat förhållningssätt till kollegor, kunder och leverantörer

Vi erbjuder

Vossloh befinner sig i ett gynnsamt läge med god efterfrågan på företagets produkter. Järnvägsbranschen står inför stora investeringar och ses som en framtidsbransch i strävan att uppnå klimatneutrala transporter. Detta i kombination med långa kundavtal skapar en trygg anställning. Vossloh ligger långt framme vad gäller säkerhetsarbete och har arbetat en längre tid med Lean Manufacturing. Vår senaste medarbetarenkät visar att det som uppskattas mest på arbetsplatsen är den trevliga miljön, de trevliga kollegorna samt det goda ledarskapet. Vossloh beskrivs av medarbetare som en omtänksam arbetsgivare med stort socialt ansvarstagande där hållbarhet står i centrum.

För mer information om tjänsten, kontakta produktionschef Erica Siltberg Lundkvist, telefon 0739-55 97 17.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan senast 9 juli till asa.hindborg@vossloh.com

Om Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh Nordic Switch Systems AB är ett bolag i Vossloh-gruppen som utvecklar, tillverkar och levererar material samt maskiner för spårväxlar och spårsystem. Företaget har kontor och verkstad i Ystad och Örebro med tillverkning av järnvägsväxlar och spårsystem för den nordiska marknaden. Vi omsätter ca 800 MSEK och har ca 150 anställda.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Att visa respekt för varandra och bejaka varandras olikheter stärker vår verksamhet. Vossloh Nordic Switch Systems AB verkar långsiktigt för att bredda representationen i vår bransch när det kommer till jämlikhet och mångfald.

Arbetsgivare:
Vossloh Nordic Switch Systems AB
Besök företagets hemsida

Placeringsort:
Ystad

Sista ansökningsdag:
2021-07-09

Kontaktperson:
Erica Siltberg Lundkvist
0739-55 97 17

Ansökan bör innehålla:
– CV
– Personligt brev

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)