fbpx

Lokförare

Vi söker dig som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis

Protrain beskrivs ofta som ”Det stora lilla företaget” där vår tydliga intention är att skapa långvariga och hållbara kundrelationer. Detta uppnår vi genom ett brett erbjudande till både våra medarbetare och partners med bemanningslösningar i forma av växling och tågdragning på egen trafiklicens. Dessutom har vi på flertalet orter i landet egna lokförarskolor där våra lärare årligen utbildar nästan hälften av Sveriges nya lokförare!

Idag är vi drygt 100 personer i bolaget med tjänstgöring över hela Sverige. Majoriteten av alla medarbetare tjänstgör som lokförare eller bangårdsoperatör i våra bemanningsuppdrag och i vår egen trafikverksamhet.

Våra bemanningsuppdrag för lokförare ökar stort i omfattning och därför söker vi nu DIG som är färdigutbildad, examinerad lokförare med lokförarbevis. Som lokförare har du ett högt säkerhetsmedvetande och du trivs med att arbeta i komprimerad schemaläggning med tjänstgöring varannan vecka.Du kan bo var som helst i Sverige då din hemadress blir din anställningsort – vi tar dig till ditt tjänstgöringsuppdrag!

 

Vi erbjuder heltid/tillsvidareanställning med provanställning och vi har spåravtalets som kollektivavtal i samarbete med Seko och ST. Är du dessutom instruktionsförare? Då kan vi erbjuda ett lokförarjobb kombinerat med nya eller ändrade utbildningsuppdrag.

Hjärtligt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@protrain.se. 


Vi hoppas höra ifrån DIG!

 

Arbetsgivare:
Protrain
Besök företagets hemsida

Placeringsort:
Flexibelt

Sista ansökningsdag:
Löpande

Kontaktperson:
Julia Hermansson
076-134 79 78
julia.hermansson@protrain.se

 

 

Ansökan bör innehålla:
– CV
– Personligt brev