Publicerad: 2023-03-11

CNC-programmerare

till Vossloh Nordic Switch Systems i Ystad

Arbetsgivare:
Vossloh Nordic
Switch Systems AB
(hemsida)

Ansökan bör innehålla:
– CV
– Personligt brev

Placeringsort:
Ystad

Sista ansökningsdag:
24 mars 2023

Kontaktperson:
Fredrik Andersson
0700-019 042

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vossloh söker en CNC-Programmerare till vårt team i Ystad. Vi kan erbjuda en professionell arbetsplats präglad av sunda värderingar, trevliga kollegor och ett uppskattat ledarskap. Vi värdesätter att kunna kombinera arbete med familj och har ett flexibelt arbetsklimat i den mån det är möjligt. I tjänsten ges goda möjligheter både för kompetensutveckling och att göra en resa internt inom Vossloh Nordic Switch Systems. Vi är del av en världsledande koncern inom vårt område, och omsätter årligen 1 060 MSEK i Sverige.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla vår produktion och stödja förbättringsarbetet med fokus på CNC-programmering. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att skapa nya och kontrollera befintliga program mot ritning samt uppdatera och förbättra befintliga program. Det kan även förekomma visst operativt arbete.

Du som söker denna tjänst har erfarenhet/utbildning av CNC-programmering. Det är meriterande om du har CAM-kunskap och använt system såsom Siemens, Fanuc och Heidenhahn samt att du har datorvana och goda kunskaper inom skärande bearbetning. Erfarenhet är bra, men kom ihåg att Vossloh också investerar mycket i dig som person och din förmåga att lära dig, så om du saknar några meriter uppmanar vi dig att söka ändå.

Som person är du noggrann och strukturerad, har en god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Vi erbjuder

  • Vossloh befinner sig i ett gynnsamt läge med god efterfrågan på företagets produkter. Järnvägsbranschen står inför stora investeringar och ses som en framtidsbransch i strävan att uppnå klimatneutrala transporter. Detta i kombination med långa kundavtal skapar en trygg anställning.
  • Vossloh ligger långt framme vad gäller säkerhetsarbete och har arbetat en längre tid med LEAN Manufacturing.
  • Vår senaste medarbetarenkät visar att det som uppskattas mest på arbetsplatsen är den trevliga miljön, de trevliga kollegorna samt det goda ledarskapet.
  • Vossloh beskrivs av medarbetare som en omtänksam arbetsgivare med stort socialt ansvarstagande där hållbarhet står i centrum.

Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast!

Om Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh Nordic Switch Systems AB är Nordens ledande leverantör inom spårväxlar och spårteknik. Vi är en del av Vossloh-gruppen och har kontor och verkstäder i Ystad och Örebro. Vi omsätter 1 060 MSEK och har cirka 170 anställda. Våra leveranser bidrar till säkra, hållbara och miljövänliga transporter av människor och varor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Att visa respekt för varandra och bejaka varandras olikheter stärker vår verksamhet. Vossloh Nordic Switch Systems AB verkar långsiktigt för att bredda representationen i vår bransch när det kommer till jämlikhet och mångfald.