Publicerad: 2023-07-26

Orderhanterare

till Vossloh Nordic Switch Systems i Ystad

Arbetsgivare:
Vossloh Nordic
Switch Systems AB
(hemsida)

Ansökan bör innehålla:
– CV
– Personligt brev

Placeringsort:
Ystad

Sista ansökningsdag:
30 september 2023

Kontaktperson:
Linus Nilsson
linus.nilsson@vossloh.com

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vi söker en orderhanterare till vårt team i Ystad.

Vi erbjuder en professionell arbetsplats präglat av sunda värderingar, trevliga kollegor och ett uppskattat ledarskap. Vi värdesätter att kunna kombinera arbete med familj och har ett flexibelt arbetsklimat i den mån det är möjligt.

I tjänsten ges goda möjligheter både för kompetensutveckling och att göra en resa internt inom Vossloh Nordic Switch Systems.

Vossloh Nordic Switch Systems är del av en världsledande koncern inom vårt område, och omsätter årligen 1 060 MSEK i Sverige.

Som orderhanterare tillhör du företagets Supply Chain-avdelning och arbetar tvärfunktionellt och i tätt samarbete med både kund och andra operativa funktioner som krävs för att vi ska nå våra mål – från lämnat anbud till installation.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt interna förbättringsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att hantera och registrera inkommande kundorder, ha kundkontakt, koordinera leveransprojekt och ansvara för kundorderflödet.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker tjänsten har ett tekniskt intresse samt vilja att lära känna våra produkter. Du har minst tre års erfarenhet inom orderhantering/kundsupport. Du har även god datorvana inom MS Office och du har erfarenhet från affärssystemet SAP. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom entreprenadutförande eller materialkännedom inom järnväg, verkstads-, eller logistikprocesser.

Som person är du van att samarbeta och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du gillar problemlösning och har en positiv inställning. Att vara ”spindeln i nätet” faller dig naturligt och du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder

  • Vossloh befinner sig i ett gynnsamt läge med god efterfrågan på företagets produkter. Järnvägsbranschen står inför stora investeringar och ses som en framtidsbransch i strävan att uppnå klimatneutrala transporter. Detta i kombination med långa kundavtal skapar en trygg anställning.
  • Vossloh ligger långt framme vad gäller säkerhetsarbete och har arbetat en längre tid med LEAN Manufacturing.
  • Vår senaste medarbetarenkät visar att det som uppskattas mest på arbetsplatsen är den trevliga miljön, de trevliga kollegorna samt det goda ledarskapet.
  • Vossloh beskrivs av medarbetare som en omtänksam arbetsgivare med stort socialt ansvarstagande där hållbarhet står i centrum.

Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast den 30 september till asa.hindborg@vossloh.com

Om Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh Nordic Switch Systems AB är Nordens ledande leverantör inom spårväxlar och spårteknik. Vi är en del av Vossloh-gruppen och har kontor och verkstäder i Ystad och Örebro. Vi omsätter 1 060 MSEK och har cirka 170 anställda. Våra leveranser bidrar till säkra, hållbara och miljövänliga transporter av människor och varor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Att visa respekt för varandra och bejaka varandras olikheter stärker vår verksamhet. Vossloh Nordic Switch Systems AB verkar långsiktigt för att bredda representationen i vår bransch när det kommer till jämlikhet och mångfald.