fbpx

ANNONS

Om oss

Det här är en sajt om och för järnvägsbranschen där vi berättar, analyserar och granskar. Vi gör det initierat och vetgirigt, för att vi vill och för att vi kan. Men framför allt gör vi det eftersom vi bryr oss mycket om vad som händer med spårtrafiken och eftersom vi vet att den kommer spela en viktig roll i framtidens transportsystem.

 

Vi som jobbar för järnvägar.nu är:
Ulf Nyström, redaktör och Kasper Dudzik, fotograf.

 

Järnvägar.nu är för dig som är intresserad av järnvägsbranschen. Vi skriver om tåg och järnvägar, infrastrukturprojekt och spännande resor. Ibland också om spårvägar och tunnelbanor.

Innehållet på Järnvägar.nu ska spegla den moderna spårtrafiken och fokus ligger på dagens och morgondagens transportsystem. Allt från ett svenskt perspektiv.

Vi gör reportage om och på tåg, men vi skriver också om transportekonomi, järnvägsforskning och trafikpolitik. Kanske ibland också något litet om järnvägstrafikens snart 200-åriga historia och kultur.

Gillar du vårt innehåll?

Sprid gärna ordet! Snacka med dina kolleger och vänner! Dela artiklarna i sociala medier! Fyll på med kommentarer om det passar! Vi finns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Twitter.

Samarbeta med Sveriges största branschsajt

Järnvägar.nu är en nischad nyhetssajt för alla som är intresserade av järnvägsbranschen. Vi skriver om tåg och järnvägar, infrastrukturprojekt och spännande resor. Ibland också om spårvägar och tunnelbanor.

Våra företagspartners sponsrar oss med en fast summa pengar varje år. Lägsta summan är 100 000 kr. I utbyte får du som partner bland annat din logga på vår sida under rubriken “Partners” och obegränsat med annonsytor under året, inklusive nativeytor.

Produktion av annonser och nativetexter ingår inte, men du får som företagspartner tillgång till minst 25% av sidvisningarna på lediga ytor. Först till kvarn med andra ord …

>> Kontakta oss nu!

Om du väljer att bli företagspartner, ger du oss en chans att fortsätta som nu med vår oberoende och kritiskt granskande journalistik. Ditt partnerskap för det också möjligt för oss att hålla vår rapportering öppen för alla, det vill säga vi slipper bygga betalväggar.

Vi har under året klättrat uppåt och är idag  Sveriges största branschsajt för järnväg med över 180 000 händelser, 65 000 sidvisningar och mer än 26 000 besökare varje månad – och vi ökar hela tiden. Bra att veta är att 70 % av våra besökare läser nyheterna i mobilen.

De målgrupper du når hos oss är höga beslutsfattare och specialister inom industri, trafikoperatörer, entreprenörer, myndigheter, konsultbyråer och politiker. Våra läsare bor främst i Sverige, men vi har även en hel del besökare från Norge, Danmark och Finland.

Vi har också ett nyhetsbrev som idag skickas varje månad, men vi har som ambition att skicka ett i veckan inom kort. Idag når nyhetsbrevet cirka 1 200 branschexperter med nyhetsbrevet och vi har en öppningsfrekvens på 65–70 %.

>> Kontakta oss nu!

Publikationsfakta

Järnvägar.nu ges ut av KBD Bilder AB, Box 6061, 400 60 Göteborg, organisationsnummer 556951-5397.
Ansvarig utgivare är Ulf Nyström, ansvarig.utgivare@jarnvagar.nu

Du kontaktar oss enklast på redaktionen@jarnvagar.nu

Annonsera

Vill du också synas tillsammans med oss på Nordens proffsigaste järnvägssajt?
Vi är måna om våra samarbetspartners och erbjuder olika former av annonser/innehåll.

  • Sponsrade artiklar. Vi publicerar en annonsmärkt artikel med ditt företag som avsändare. Vad den innehåller är upp till dig och vi kan sprida den i våra sociala kanaler. Vi kan också producera artiklarna åt dig. Hör av dig till oss för pris: annons@jarnvagar.nu
  • Banners. Kontakta oss för format: annons@jarnvagar.nu

Integritetspolicy

Du hittar den här.

Cookiepolicy

Du hittar den här.