fbpx

Om oss

Det här är en sajt om och för järnvägsbranschen där vi berättar, analyserar och granskar. Vi gör det initierat och vetgirigt, för att vi vill och för att vi kan. Men framför allt gör vi det eftersom vi bryr oss mycket om vad som händer med spårtrafiken och eftersom vi vet att den kommer spela en viktig roll i framtidens transportsystem.

 

Vi som jobbar för järnvägar.nu är:
Ulf Nyström, redaktör och Kasper Dudzik, fotograf.

 

Järnvägar.nu är för dig som är intresserad av järnvägsbranschen. Vi skriver om tåg och järnvägar, infrastrukturprojekt och spännande resor. Ibland också om spårvägar och tunnelbanor.

Innehållet på Järnvägar.nu ska spegla den moderna spårtrafiken och fokus ligger på dagens och morgondagens transportsystem. Allt från ett svenskt perspektiv.

Vi gör reportage om och på tåg, men vi skriver också om transportekonomi, järnvägsforskning och trafikpolitik. Kanske ibland också något litet om järnvägstrafikens snart 200-åriga historia och kultur.

Gillar du vårt innehåll?

Sprid gärna ordet! Snacka med dina kolleger och vänner! Dela artiklarna i sociala medier! Fyll på med kommentarer om det passar! Vi finns på LinkedIn, Facebook, Instagram och Twitter.

Publikationsfakta

Järnvägar.nu ges ut av KBD Bilder AB, Box 6061, 400 60 Göteborg, organisationsnummer 556951-5397.
Ansvarig utgivare är Ulf Nyström, ansvarig.utgivare@jarnvagar.nu

Du kontaktar oss enklast på redaktionen@jarnvagar.nu

Annonsera

Vill du också synas tillsammans med oss på Nordens proffsigaste järnvägssajt?
Vi är måna om våra samarbetspartners och erbjuder olika former av annonser/innehåll.

  • Sponsrade artiklar. Vi publicerar en annonsmärkt artikel med ditt företag som avsändare. Vad den innehåller är upp till dig och vi kan sprida den i våra sociala kanaler. Vi kan också producera artiklarna åt dig. Hör av dig till oss för pris: annons@jarnvagar.nu
  • Banners. Kontakta oss för format: annons@jarnvagar.nu

Integritetspolicy

Du hittar den här.

Cookiepolicy

Du hittar den här.