Annons:

Samarbeta med Sveriges största järnvägssajt

Järnvägar.nu är en nischad nyhetssajt för alla som är intresserade av järnvägsbranschen. Vi skriver om tåg och järnvägar, infrastrukturprojekt och spännande resor. Ibland också om spårvägar och tunnelbanor.

Våra företagspartners sponsrar oss med en fast summa pengar varje år. Lägsta summan är 100 000 kr. I utbyte får du som partner bland annat din logga på vår sida under rubriken “Partners” och obegränsat med annonsytor under året, inklusive nativeytor.

Produktion av annonser och nativetexter ingår inte, men du får som företagspartner tillgång till minst 25% av sidvisningarna på lediga ytor. Först till kvarn med andra ord …

>> Kontakta oss nu!

Om du väljer att bli företagspartner, ger du oss en chans att fortsätta som nu med vår oberoende och kritiskt granskande journalistik. Ditt partnerskap för det också möjligt för oss att hålla vår rapportering öppen för alla, det vill säga vi slipper bygga betalväggar.

Vi har under året klättrat uppåt och är idag  Sveriges största branschsajt för järnväg med över 180 000 händelser, 65 000 sidvisningar och mer än 26 000 besökare varje månad – och vi ökar hela tiden. Bra att veta är att 70 % av våra besökare läser nyheterna i mobilen.

De målgrupper du når hos oss är höga beslutsfattare och specialister inom industri, trafikoperatörer, entreprenörer, myndigheter, konsultbyråer och politiker. Våra läsare bor främst i Sverige, men vi har även en hel del besökare från Norge, Danmark och Finland.

Vi har också ett nyhetsbrev som idag skickas varje månad, men vi har som ambition att skicka ett i veckan inom kort. Idag når nyhetsbrevet cirka 1 200 branschexperter med nyhetsbrevet och vi har en öppningsfrekvens på 65–70 %.

>> Kontakta oss nu!