Annons:

Samarbeta med Sveriges bästa järnvägssajt

Bli företagspartner till Järnvägar.nu, Sveriges enda oberoende och kritiskt granskande sajt för järnvägsbranschen.

Vi har de bästa och mest erfarna skribenterna (Ulf Nyström med flera) och fotograferna (Kasper Dudzik med flera) som rapporterar om tåg och järnvägar, infrastrukturprojekt och spännande resor. Ibland också om spårvägar och tunnelbanor.

Vi som äger och jobbar på Järnvägar.nu är övertygade om att vi tillsammans med branschaktörer, beslutsfattare och finansiärer hjälper till att göra Järnvägssverige ännu lite bättre. Vi drivs av övertygelse och sätter inte vinsten i första rummet. Vi startade sajten av en enkel anledning – det saknades en relevant nyhetsförmedlare för järnväg i Sverige. En plats dit du går för att få bakgrund, kontext och ny kunskap.

Men vi behöver hjälp om vi ska kunna hålla vår rapportering öppen för alla. Helst av allt vill vi slippa att bygga betalväggar eller någon annan affärsmodell som stänger inne det fria ordet. Vi tror inte att det är bra för svensk järnväg.

Sedan starten har vi därför uppvaktat och letat efter engagerade samarbetspartners och sponsorer som kan ge möjlighet att jobba ännu mer fokuserat med det vi vill allra mest och gör allra bäst – relevant journalistik och spännande reportage om svensk järnväg.

Idag går frågan till dig – kan vi hitta ett klokt partnerskap som gör det möjligt för oss att bygga vidare och utveckla nästa generations järnvägsnyheter? Tillsammans?

Idag går frågan till dig – kan vi hitta ett klokt partnerskap som gör det möjligt för oss att bygga vidare och utveckla nästa generations järnvägsnyheter? Tillsammans?

Vi vet att vi är relevanta, eftersom trafiken till vår sajt ökar hela tiden. Järnvägar.nu har på kort tid vuxit till att bli en av de största nyhetssajterna för järnvägsbranschen. Förra året såg vi en användartillväxt på drygt 283 %. Senaste månaden redovisar vi 115 000 sidvisningar och 52 000 besökare. Sammantaget ser vi 345 000 händelser på sajten varje månad. Bra att veta är att över 85 % av våra besökare läser nyheterna i mobilen.

Våra läsare är allt från höga beslutsfattare till specialister inom tillverkande bolag, järnvägsoperatörer, entreprenörer, myndigheter och konsultbyråer. De finns främst i Sverige, men vi har även en hel del besökare från Norge, Danmark, Tyskland och Finland.

Vi har också ett nyhetsbrev som skickas ut i slutet av varje vecka. Nyhetsbrevet når cirka 1 300 branschexperter och har en öppningsfrekvens på 65–70 %.

Dags för avgång!

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig

Peter Johnsson

Peter Johnsson

Annonschef