Annons:

Publicerad: 2023-10-14

Snart dags för Logistik & Transport i Göteborg

Den 24–25 oktober arrangeras Logistik & Transport, en mässa och konferens om framtidens logistik- och transportlösningar, på Svenska Mässan i Göteborg. Till mässan kommer bland andra Göteborgs Hamns nytillträdde VD Göran Eriksson, Sandra Bourbon, nordisk chef för tjänsteutveckling, Bring Shelfless och Håkan Jyde, Managing Director, Scania, Ukraina.

Över 115 företag ställer ut på mässan, allt ifrån de ledande logistikfastighetsaktörerna till representanter inom materialhantering, kommuner, hamnar, transportörer, truckar och molntjänstleverantörer.

På mässgolvet återfinns Öppna scenen, där det arrangeras kostnadsfria seminarier med aktuella ämnen i fokus. I år handlar programpunkterna om allt ifrån hur AI kan underlätta och hjälpa till med utvecklingen i branschen, till hållbart ledarskap och den gröna omställningen.

Konferensen har fyra högaktuella teman: globalisering, AI, robotisering och energiomställning. En röd tråd är omställning och förändrade affärsmodeller, vilket speglar den situation som logistikbranschen befinner sig i.

FOTO: Svenska Mässan

ANNONS:

Fler notiser

Notis

Första Rc4 med ETCS i trafik

Lokuthyrningsbolaget Nordic Re-Finance har i november fått godkännande av det första Rc4-loket med det nya signalsystemet ETCS (European Train Control System). Ombyggnationen har gjorts i samarbete med Green Cargo och Alstom.